Meerdaagse – en Dag Retraites; TruffelCeremonies;
Klankbeleving & Lachworkshops
om het leven te vieren

ZonneWendeMaraan Retraite
Ontmoet je Oerwezen
Weekend 19-21 juni Lochem

 

Ons Oerwezen

Wie zijn wij? Zijn we goddelijk? Oneindig? Ja dat, én menselijk.
Wen d’r maar aan: wij zijn altijd de scheppers van onze werkelijkheid. Vanuit ons Oerwezen en onze menselijke persoonlijkheid.

Deze tijd bevat alle kans op een enorme sprong in trilling en bewustzijn. We hebben die kans in feite al gepakt. Maar we weten of belichamen het nog niet echt, of niet altijd. Wen d’r maar aan: het is een kwestie van toelaten wie we zijn in compleetheid, en ballast loslaten. Voorbij dualiteit. In ons meesterschap stappen.

Worden wie we ooit creëerden te kunnen worden…vanuit welke plek kunnen we dat het beste doen? Hallo, Oerwezen. Hallo onmetelijke en tegelijkertijd dichtbijzijnde werkelijkheid. Wat ben je fijn nabij. Dichterbij kan niet. Je bent in mij. Je bent mij. Ben je deel van mij, of ben je mij helemaal, ben ik helemaal jou?

 

Voorbereiding en nazorg

Voor het weekend is er een online persoonlijke kennismaking en intake via Zoom. Kies uit een van deze opties:

  •         donderdag 10 juni, 20 – 21 uur
  •         zondag 13 juni, 16 – 17 uur
  •         maandag 14 juni, 20 – 21 uur

    Op donderdag 24 juni, 20 – 21 uur, is er voor de hele groep een online terugkomsessie ter integratie. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Het is goed als je je voorbereidt op de retreat qua welke voeding je neemt, en bv. met extra aandacht voor loslaten fysiek en emotioneel. Denk ook aan yoga, saunabezoek e.d.

Tip: neem een maatje (m/v) mee. Dit samen beleven is prachtig om te doen.

Heel graag tot ziens – in ons Oerwezen!

TICKETS

Programma

Een verzorgd weekend van zaterdagochtend 19 juni t/m maandagochtend 21 juni in het fraaie en bijzondere centrum Athanor in Lochem, nabij Zutphen. Energetisch een fijne plek waar je vanzelf loslaat en meer oneindigheid ervaart. Kom genieten van 2,5 dag vol transformatie, heling en verbinding. We reizen in onszelf en met onszelf om ons Oerwezen te ont-dekken en te om-armen.

Een veilige bedding voor jou als vrouw, waarin je zowel je zachtheid, als je pit mag belichamen; en net zo goed een veilige bedding voor jou als man, waarin jouw hart verder open mag, je kwetsbaar mag zijn en minder hard hoeft te werken.

Man, vrouw: draag elkaar, vang elkaar op. Word goddelijk, word mens.

Dag 1 – zaterdag 19-6

09.30      Aankomst & ontvangst deelnemers

10.15     Openingsceremonie en kennismaken

Deelronde / intenties

Stap 1: JIJ & JOUW LOSLATEN & TOELATEN
Shaken, releasing, eye-gazing sessie.

12.30 lunch

14.00
Stap 2: WENDEGURU DISAPPEARS
Wie zijn zoal onze guru’s in het leven? Waarom geven wij onze kracht weg?
Hoe kan dat anders? Er
vaar het in deze originele vorm.

Theepauze

Stap 3: INTO THE DARKNESS
We ontmoeten onze gevoelens en schaduwen. Waar sta ik in deze tijd, met alle gevoelens?

18.00  diner

19.30  Stap 4: JIJ & JOUW OERWEZEN – INNERLIJKE REIS
Met authentiek bewegen reizen we subtiel bewegend verder naar binnen. We ontmoeten onszelf, onze hulpbronnen, blokkades, en bewegen daarmee, erdoorheen en…ontdek het maar.
tot circa 21.00 uur

Dag 2 – zondag 20-6

7.15 – 8.00 Bodywork/lachwondersessie

8.30 ontbijt

9.30 Stap 5:  JIJ & JOUW OERWEZEN – IN HET SPEELVELD VAN DE PLAYGROUND
In de Creative Playground (= een bewegende, speelse en non-verbale variant van een ‘opstelling’), kun je jouw (werk- of privé) vraagstuk inbrengen en verrassende antwoorden vinden. 

12.30    Lunch

14.00 Stap 6: WISDOMKEEPERS DESPACHO-CEREMONIE

We maken een despacho, een oud offer- en manifestatieritueel. Zoals veel gebeurt in Zuid- en Midden-Amerika, ter bekrachtiging van onze ervaringen. Onze intenties gaan in een fraai pakket in de aarde of het vuur. We maken contact met de Wisdomkeeper in onszelf, en met de vele wijze vrouwen en mannen die met ons deze aarde hoeden.

Circa 16.00 – 17.30 open deel, hier geef je zelf invulling aan, gericht op het voorbereiden en voor jezelf verhelderen van intenties voor de truffelceremonie

17.30 / 18.00 Stap 7: TRUFFELCEREMONIE

We reizen innerlijk met de truffel, plant medicine uit de schoot van Moeder Aarde. Lees meer daarover en over de opzet van deze reis in deze PDF.
De reis is voor alle deelnemers, tenzij er voor jou medische redenen zijn niet deel te nemen. Dit spreken we tevoren zorgvuldig door.
We dineren niet, omdat de truffel beter ‘werkt’ op een lege maag. (Wie echt niet kan deelnemen dineert wel). Laat op de avond is er een voedzame en gezonde soep of snack.

Dag 3 – maandag 21 juni

Circa 04.30 uur worden we wakker om de zonsopgang te zien – op de langste dag van het jaar, altijd een heel krachtige dag.

04.45 – 7.00 Stap 8: ZONNEWENDE-CEREMONIE en meer – ceremonie met o.a. muziek, dans en wat er maar wil ontstaan.

7.00 – 8.00 ontbijt

8.00 – 09.30 rust & ruimte

09.30    Stap 9: JIJ & JE OOGST EN INTEGRATIE/BELICHAMING

We reflecteren, oogsten en integreren. We sluiten de space, en deze prachtige retraite.

11.00 Einde en afscheid nemen – we danken elkaar, en pakken onze spullen.

Door het programma verweven zit aandacht voor zowel loslaten en helen als voor het voluit vieren van het leven en genieten. Bewegend naar een nieuwe aarde in onszelf. Het weekend biedt je alles erop en eraan qua bodywork, dans/beweging (zoals Authentic Movement), expressie, ontmoeting, meditatie en innerlijk reizen, lichttaal-activatie, Creative Playground, en ceremonies. Deels op mooie plekken buiten, en ook in een binnenruimte.

Je schrijft gaandeweg het weekend (en vast ook erna) je eigen verhaal, jouw creative narrative voor jouw Nieuwe Wereld.

Geniet van heerlijk vega / vegan eten door de crew van Athanor.

We verblijven op een fijne, gedragen plek: het centrum Athanor, Plek voor transformatie. Zie enkele foto’s in de slider hierboven. Op 4 minuten loopafstand ontvangt het stille Landgoed Ampsen je graag met haar bossen, velden en heide. En op 6 km afstand ligt het stadje Lochem met vele voorzieningen, net zoals de dorpen Laren en Markelo.

Jouw investering in jezelf, all in:  2 p-kamer: € 450,00. incl. BTW (deels 21%, deels 9%).
Hoe is de prijs opgebouwd? € 240 voor alle verblijf/eten, toeristenbelasting, schoonmaak; en € 210 voor deelname programma.

Alle kamers hebben een eigen badkamer. Voor € 46 extra heb je een 1p-kamer (= € 496 all in). Als je al op vrijdagavond aan wilt komen, vanaf 20.00, dan kan dat. In dat geval betaal je aan Athanor € 40, contant.

Ga naar de ticketpagina: https://customerview.nl/wayra/

Aanmelden: het liefst zsm. Er zijn nog meer deelnemers nodig. Als je je uiterlijk dinsdagavond 25 mei aanmeldt, is er veel grotere kans dat het doorgaat. Als je serieuze interesse hebt, maar niet direct kan aanmelden, laat het ons weten: marnix @ wendemaraan punt nl. A.s. woensdag 26-5 moeten we definitief boeken.

Zie www.9292ov.nl voor jouw OV-route. Laat ons weten of je een lift nodig hebt, dan kijken wij of dat lukt.

Lees ook onze aanmeld- en annuleringsvoorwaarden: https://wendemaraan.nl/aanmeld-annulering.

 

Begeleiding: deze retraite wordt begeleid door Marnix Lamers (oprichter WendeMaraan) en Heidi Gundel. Met liefdevolle aandacht faciliteren we een bijzondere space waarin precies dat kan gebeuren wat klopt. Vanaf de truffelceremonie (start zondagavond) sluit Angela van Rooijen aan. Zij zal haar prachtige klanken en zieletaal ten gehore brengen. Zie onder meer over ons.
We eren schitterende tradities en we hechten nergens aan. We creëren een veilige omgeving. Alles mag er zijn, alle gedachten, alle emoties.

Een prachtig avontuur. Reis je met ons mee? Op dit unieke scharnierpunt in de tijd, waarin we thuiskomen in wie we echt zijn. Zodat we een positieve tijdlijn ankeren in onszelf en in de wereld. Zodat we iets heel moois en waardevols geven, ook aan onze omgeving die het zo hard nodig heeft; de wereld waarin we chaos zien en erkennen, maar ons daardoor niet laten afhouden van ons pad. In our human nature.

De retraite vindt plaats onder de vlag van modern kerkgenootschap SoVieJa. SoVieJa erkent de Universele Geest als de Schepper die overal en in alles aanwezig is. Zo ook in ons. Onze geest is een onderdeel van dit ene Universeel Bewustzijn. Ieder van ons is een manifestatie van het Universeel Bewustzijn en we zijn allemaal met elkaar verbonden. Niet alleen met elkaar, maar ook met de natuur en het universum. SoVieJa wil mensen begeleiden in hun streven naar innerlijke autonomie, geestelijke vrijheid, respectvolle communicatie, eerbied voor het leven, broederlijkheid in het steun bieden aan elkaar en gelijkwaardigheid in de omgang met elkaar.  

THE ARTISTS

Marnix Lamers

Marnix Lamers

Begeleider/spaceholder en inspirator

Heel graag neem ik jou, mezelf en de hele groep mee in een transformerende reis naar ons oerwezen…..Mijn rol is het openen van perspectieven en poorten in ons bewustzijn. Ik houd van sacred space, ceremonie, lol maken, pijn aankijken (niet altijd leuk…wel nodig), en met elkaar het allermooiste creëren.

Heidi Gundel

Heidi Gundel

Begeleider/spaceholder

Ik houd van het leven en de Aarde. Voel me ook verbonden met alles wat buiten-Aards is en geen fysiek leven heeft. De dood als rode draad door mijn persoonlijke en beroepsmatige leven. Steeds terug naar mijzelf. Steeds weer voelen, zakken en aanschouwen of het klopt. De weg kent hobbels en kuilen en heel mooie ervaringen onderweg. Zo stap ik door, op mijn Pad, in mijn ware essentie.
Ik ondersteun vooral in het weekend en neem in de mooie samenwerking met Marnix mijn plek in als mede-spaceholder.

Angela van Rooijen

Angela van Rooijen

Sinds 2004 geef ik Soul Gift Sounds. Daarbij gebruik ik diverse instrumenten en zielenzang. Ik verbind mij met de omgeving, de mensen, energieën & spirits in het moment van hier en nu. Met mijn stem zing ik in de taal van jouw ziel. Stilte is ook helend en ik ondersteun jou graag als spaceholder. Ik volg het ritme van de dag dat dansbaar is, en inspireer graag anderen hiertoe. Ont-moeten wij jou ook op Schiermonnikoog?

Doen jij én je Oerwezen samen mee?