Meerdaagse – en Dag Retraites; TruffelCeremonies;
Klankbeleving & Lachworkshops
om het leven te vieren

ZonneWendeMaraan Retraite
Ontmoet je Goddelijk Oerwezen
Weekend 18-21 juni Schiermonnikoog

 

Ons Goddelijk Oerwezen

Wie zijn wij? Zijn we goddelijk? Oneindig? Ja dat, én menselijk.
Wen d’r maar aan: wij zijn altijd de scheppers van onze werkelijkheid. Vanuit ons Goddelijk Oerwezen en onze menselijke persoonlijkheid.

Deze tijd bevat alle kans op een enorme sprong in trilling en bewustzijn. We hebben die kans in feite al gepakt. Maar we weten of belichamen het nog niet echt, of niet altijd. Wen d’r maar aan: het is een kwestie van toelaten wie we zijn in compleetheid, en ballast loslaten. Voorbij dualiteit. In ons meesterschap stappen.

Worden wie we ooit creëerden te kunnen worden…vanuit welke plek kunnen we dat het beste doen? Hallo, Oerwezen. Hallo onmetelijke en tegelijkertijd dichtbijzijnde werkelijkheid. Wat ben je fijn nabij. Dichterbij kan niet. Je bent in mij. Je bent mij. Ben je deel van mij, of ben je mij helemaal, ben ik helemaal jou?

 

Voorbereiding en nazorg

Voor het weekend is er een online persoonlijke kennismaking en intake via Zoom. Kies uit een van deze opties:

  •         donderdag 10 juni, 20 – 21 uur
  •         zondag 13 juni, 16 – 17 uur
  •         maandag 14 juni, 20 – 21 uur

    Op donderdag 24 juni, 20 – 21 uur, is er voor de hele groep een online terugkomsessie ter integratie. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Het is goed als je je voorbereidt op de retreat qua welke voeding je neemt, en bv. met extra aandacht voor loslaten fysiek en emotioneel. Denk ook aan yoga, saunabezoek e.d.

Tip: neem een maatje (m/v) mee. Dit samen beleven is prachtig om te doen.

Heel graag tot ziens – in ons Goddelijk Oerwezen!

TICKETS

Programma

Een verzorgd weekend van vrijdagmiddag 18 juni t/m maandagochtend 21 juni op het fraaie en bijzondere eiland Schiermonnikoog. Energetisch een unieke plek waar je vanzelf loslaat en meer oneindigheid ervaart. Kom genieten van drie dagen vol transformatie, heling en verbinding. We reizen in onszelf en met onszelf om ons Goddelijke Oerwezen te ont-dekken en te om-armen.

Een veilige bedding voor jou als vrouw, waarin je zowel je zachtheid, als je pit mag belichamen; en net zo goed een veilige bedding voor jou als man, waarin jouw hart verder open mag, je kwetsbaar mag zijn en minder hard hoeft te werken.

Man, vrouw: draag elkaar, vang elkaar op. Word goddelijk, word mens.

Dag 1 – vrijdag 18-6

14.00      Aankomst & ontvangst deelnemers

15.00     Openingsceremonie en kennismaken

Stap 1: JIJ & JOUW LOSLATEN & TOELATEN

Shaken, releasing, eye-gazing sessie.

18.00  diner

19.30  Stap 2: WENDEGURU DISAPPEARS

Wie zijn zoal onze guru’s in het leven? Waarom geven wij onze kracht weg? Hoe kan dat anders? Ervaar het in deze originele vorm.

dag 2 – zaterdag 19-6

7.15 – 8.00 yoga met Josine, buiten.

8.30 ontbijt

9.30 Stap 3: INTO THE DARKNESS & DE WENDEMARAAN-POORT

We ontmoeten onze gevoelens en schaduwen. Waar sta ik in deze tijd, met alle gevoelens?

12.30    Lunch

14.00 Stap 4: JIJ & JOUW OERWEZEN – INNERLIJKE REIS

Met authentiek bewegen reizen we subtiel bewegend verder naar binnen.

15.30 STAP 5: WISDOMKEEPERS DESPACHO-CEREMONIE

We maken een despacho, een oud offer- en manifestatieritueel. Zoals veel gebeurt in Zuid- en Midden-Amerika, ter bekrachtiging van onze ervaringen. Onze intenties gaan in een fraai pakket in de aarde of het vuur. 

Circa 17.45 Dagafsluiting

18.00 diner, en de zaterdagavond heb je vrij.

dag 3 – zondag 20 juni 

7.15 – 8.00 Bodywork/lachwondersessie

8.15    Ontbijt

9.15    Stap 6: JIJ & JOUW OERWEZEN – IN HET SPEELVELD VAN DE PLAYGROUND

In de Creative Playground (= een bewegende en speelse opstelling), kun je jouw (werk- of privé) vraagstuk inbrengen en verrassende antwoorden vinden. 

12.30    Lunch – eet als je Oerwezen

14.00 – 15.15 open deel, hier geef je zelf invulling aan, gericht op het voorbereiden en voor jezelf verhelderen van intenties voor de truffelceremonie

15.15- 17.15 Yoga met Josine:  verdiepende en integrerende sessie

17.30 / 18.00 Stap 7: TRUFFELCEREMONIE

We reizen innerlijk met de truffel, plant medicine uit de schoot van Moeder Aarde. Lees meer daarover en over de opzet van deze reis in deze PDF.
De reis is voor alle deelnemers, tenzij er voor jou medische redenen zijn niet deel te nemen. Dit spreken we tevoren zorgvuldig door.

Dag 4 – maandag 21 juni

Circa 04.30 uur worden we wakker om de zonsopgang te zien – op de langste dag van het jaar, altijd een heel krachtige dag.

04.45 – 7.00 Stap 8: ZONNEWENDE-CEREMONIE en meer – ceremonie met o.a.een live klankconcert door Angela, dans en wat er maar wil ontstaan – op het strand.

7.00 – 8.00 ontbijt op strand

8.00 – 10.00 rust & ruimte

10.00    Stap 9: JIJ & JE OOGST EN INTEGRATIE/BELICHAMING

We reflecteren, oogsten en integreren. We sluiten de space, en deze prachtige retraite.

11.30 Einde en afscheid nemen – we danken elkaar, en pakken onze spullen.

Je pakt vrijdag 18 juni de boot van Lauwersoog om 12.30 uur (of eerder). We eindigen maandag 21 juni rond 12 uur. Je neemt op Schier op die maandag de boot terug van 13.30 uur (of later). Zie onder de bootinformatie.

Door het programma verweven zit aandacht voor zowel loslaten en helen als voor het voluit vieren van het leven en genieten. Bewegend naar een nieuwe aarde in onszelf. Het weekend biedt je alles erop en eraan qua bodywork en yoga, dans/beweging (zoals Authentic Movement), expressie, ontmoeting, meditatie en innerlijk reizen (ook begeleid met klankbeleving door Angela), lichttaal-activatie, Creative Playground, en ceremonies. Veelal op stille plekken op het schier oneindige strand (Schier heeft de meest uitgestrekte stranden van Europa…), en ook in een binnenruimte.

Je schrijft gaandeweg het weekend (en vast ook erna) je eigen verhaal, jouw creative narrative voor jouw Nieuwe Wereld.

Geniet van heerlijk eten: gedurende dit heerlijke weekend zal Chantal Greeven van de TeaLounge jullie verwennen met heerlijkste gerechten. Ook zullen er tussendoor nog verrassende vers gemaakte en gezonde versnaperingen zijn en helende drankjes. Geheel afgestemd en geïnspireerd op de ayurvedische keuken zal zij dagelijks de ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden verzorgen. Kijk ‘ns rond op http://tea-lounge.nl/index.html.

Catering: de TeaLounge - 1

Heerlijk: Chantal zal met een assistent voor ons de catering verzorgen in het weekend op Schier: ontbijt, lunch en diner.

Catering: de TeaLounge - 2

Welkom in de ayurvedische keuken van de TeaLounge: natural energy, peace and harmony.

Catering: de TeaLounge - 3

De heerlijkste gerechten, energetisch afgestemd op dat wat er nodig is.

Catering: de TeaLounge - 4

Gezond, voedzaam voor body, mind and soul en een lust voor het oog.

Catering: de TeaLounge - 5

Geuren en smaken die je smaakpupillen doen strelen

Catering: de TeaLounge - 6

TeaLounge kookt met liefde en passie en dat proef je.

Catering: de TeaLounge - 7

Heb je een allergie of mag je iets niet hebben vanwege je gezondheid? Neem dan contact op voor overleg: info@wendemaraan.nl.

De Kooiplaats - 1

We verblijven en eten in ‘Le Tréport’, deel van De Kooiplaats. We doen hier ook groeps- en proceswerk.

De Kooiplaats - 2

De eet- en groepszaal.

De Kooiplaats - 3

Ruimte om te chillen.

De Kooiplaats - 4

Wees welkom!

Overnachten doen we op een fijne, gedragen plek: groepsaccomodatie De Kooiplaats, Le Tréport, Schiermonikoog: https://www.kooiplaats.nl/groepsaccommodaties/. En zie enkele foto’s in de slider hierboven. Met de keus tussen 2p.-kamers en 3p./4p.-meerpersoonskamers (1p-kamers zijn er niet op het eiland in grote groepsaccomodaties).

Jouw investering in jezelf, all in:  

2 p-kamer (voorraad: 3): € 575,00

3p/4p-kamer: € 545,00

Ga naar de ticketpagina: https://customerview.nl/wayra/

Aanmelden uiterlijk 15 mei.

Alle prijzen incl. BTW, alle verblijf/eten en deelname programma.

Hier meer informatie over de boottocht Lauwersoog – Schiermonnikoog https://www.wpd.nl/schiermonnikoog/. Je auto parkeren kan in Lauwersoog. Ofwel dicht bij de plek van vertrek, en als het daar vol is slechts enkele minuten meer lopen.
Uiteraard stoppen er ook bussen in Lauwersoog. Zie www.9292ov.nl voor jouw ideale OV-route.

Je huurt op eigen kosten een fiets tijdens het weekend, zodat we ook als groep ons kunnen verplaatsen, bv naar het strand. Een fiets met terugtraprem voor 4 dagen kost slechts € 12,60; een luxefiets met 7 versnellingen voor 4 dagen € 20,35, (beide incl. 10% groepskorting). Deze krijg je direct op de veerdam, waar de boot aankomt, bij Soepboer fietsenverhuur. Wij zullen de fiets reserveren, wegens de groepskorting. We inventariseren bij je welke soort en maat fiets je wenst.

Lees ook onze aanmeld- en annuleringsvoorwaarden: https://wendemaraan.nl/aanmeld-annulering.

We eren schitterende tradities en we hechten nergens aan. We creëren een veilige omgeving. Alles mag er zijn, alle gedachten, alle emoties.

Begeleiding: deze retraite wordt begeleid door Marnix Lamers (oprichter WendeMaraan) en Heidi Gundel. Met liefdevolle aandacht faciliteren we een bijzondere space waarin precies dat kan gebeuren wat klopt. Vanaf de truffelceremonie (start zondagavond) sluit Angela van Rooijen aan. Op maandag zal zij haar prachtige klanken en zieletaal ten gehore brengen. De twee yoga-sessies (zaterdag en zondag) worden verzorgd door Josine Olgers, de yoga-specialist van Schiermonnikoog. Zie onder meer over ons.

Een prachtig avontuur. Reis je met ons mee? Op dit unieke scharnierpunt in de tijd, waarin we thuiskomen in wie we echt zijn. Zodat we een positieve tijdlijn ankeren in onszelf en in de wereld. Zodat we iets heel moois en waardevols geven, ook aan onze omgeving die het zo hard nodig heeft; de wereld waarin we chaos zien en erkennen, maar ons daardoor niet laten afhouden van ons pad. In our human nature.

De retraite vindt plaats onder de vlag van modern kerkgenootschap SoVieJa. SoVieJa erkent de Universele Geest als de Schepper die overal en in alles aanwezig is. Zo ook in ons. Onze geest is een onderdeel van dit ene Universeel Bewustzijn. Ieder van ons is een manifestatie van het Universeel Bewustzijn en we zijn allemaal met elkaar verbonden. Niet alleen met elkaar, maar ook met de natuur en het universum. SoVieJa wil mensen begeleiden in hun streven naar innerlijke autonomie, geestelijke vrijheid, respectvolle communicatie, eerbied voor het leven, broederlijkheid in het steun bieden aan elkaar en gelijkwaardigheid in de omgang met elkaar.  

THE ARTISTS

Marnix Lamers

Marnix Lamers

Begeleider/spaceholder en inspirator

Heel graag neem ik jou, mezelf en de hele groep mee in een transformerende reis naar ons oerwezen…..Mijn rol is het openen van perspectieven en poorten in ons bewustzijn. Ik houd van sacred space, ceremonie, lol maken, pijn aankijken (niet altijd leuk…wel nodig), en met elkaar het allermooiste creëren.

Heidi Gundel

Heidi Gundel

Begeleider/spaceholder

Ik houd van het leven en de Aarde. Voel me ook verbonden met alles wat buiten-Aards is en geen fysiek leven heeft. De dood als rode draad door mijn persoonlijke en beroepsmatige leven. Steeds terug naar mijzelf. Steeds weer voelen, zakken en aanschouwen of het klopt. De weg kent hobbels en kuilen en heel mooie ervaringen onderweg. Zo stap ik door, op mijn Pad, in mijn ware essentie.
Ik ondersteun vooral in het weekend en neem in de mooie samenwerking met Marnix mijn plek in als mede-spaceholder.

Angela van Rooijen

Angela van Rooijen

Sinds 2004 geef ik Soul Gift Sounds. Daarbij gebruik ik diverse instrumenten en zielenzang. Ik verbind mij met de omgeving, de mensen, energieën & spirits in het moment van hier en nu. Met mijn stem zing ik in de taal van jouw ziel. Stilte is ook helend en ik ondersteun jou graag als spaceholder. Ik volg het ritme van de dag dat dansbaar is, en inspireer graag anderen hiertoe. Ont-moeten wij jou ook op Schiermonnikoog?

Josine Olgers

Josine Olgers

Natuuryoga op Schiermonnikoog

Heel graag neem ik jou, mezelf en de hele groep mee in een transformerende reis naar ons oerwezen…..Mijn rol is het openen van perspectieven en poorten in ons bewustzijn. Ik houd van sacred space, ceremonie, lol maken, pijn aankijken (niet altijd leuk…wel nodig), en met elkaar het allermooiste creëren.

Doen jij én je Goddelijk Oerwezen samen mee?