OurHumanNature lanceert: 

 

 

Een etmaal vol bezieling

 

Een magisch 24-uurs event op 21/22 december rondom de zonnewende om Moeder aarde te eren door met haar te dansen, met haar mee te bewegen richting het licht van het nieuwe jaar.

 

Samen vormen we een sacred space, met o.a.
Cacaoceremonie & concert van Jennifer Ann Fritts,
Dream Dance & Ecstatic Dance met dj Maurice Spees,
een vroege ochtend verrassing en
een waterceremonie & People Planet Poetry met Marnix Lamers.

Lees meer op www.wendemaraan.nl 

Over het team van WendeMaraan

Marnix Lamers:

‘Het geeft me veel energie om met gelijkgestemden een prachtige en hartverwarmende sfeer neer te zetten waar we ons echt mee voeden. Omdat het op 21 december a.s. precies 7 jaar is na het kantelpunt van 21-12-2012, heb ik het initiatief genomen voor ‘WendeMaraan’. Een ‘ceremonial celebration’ omschrijft dit nieuwe event het beste vind ik.

Wen d’r maar aan, dat wij inderdaad, helemaal, zeker weten, de scheppers zijn van onze realiteit. Wen d’r maar aan, dat we nu een nieuwe wereld creëren, een met liefde en overvloed. Wen d’r ook maar aan, dat we muziek, dans en beweging nodig hebben om onszelf te zijn, om het leven te vieren. Dát samen is mijn motivatie voor WendeMaraan. Dat we willen laten terugkeren, zoals met de zomerzonnewende.

Tijdens ons samenzijn leid ik een waterceremonie, waarin we het water in ons en om ons heen eren. Waarin we leren hoe we op dieper niveau met water om kunnen gaan.

Ook breng ik gedichten (‘People – Planet – Poetry’) en op zondagochtend kun je meedoen aan een vrolijke ‘Lachwondershop’!

Wil je meer weten over mijn werk waarin ik mensen inspireer en help verbinden, gericht op transformatie en begrip, ga naar www.wayra.nl of Deze site: OurHumanNature.co

Jennifer Ann Fritts:

‘Jennifer Ann is a Meditative Singer Song Writer from Holland/USA with her roots in mantra and medicine music. Her voice is soulful and warm and her fans describe it as a mothers embrace. She has a background in Kundalini Yoga (2011), Children Yoga (2013) Traditional Yoga and Yoga therapy (2014) and many shamanic teachings from different tribes around the world ( since 2009).

With her search for the medicine and healing powers within music. She follows the traditions of mantra chanting and tribal ceremonial music. This is the groundwork for her original songs that she is now birthing into the world. These new songs are a fusion of tribal music and folk/singer-songwriter blended together as prayers for a better world.’

Zie ook https://delightyoga.com/about/staff/jennifer-ann.

Tijdens WendeMaraan leidt zij de cacaoceremonie. Meer daarover: https://delightyoga.com/studio/workshops/cacao-ceremony-with-live-music-nov-2019

Iraas Korver:

Iraas heeft al op veel verschillende bewuste festivals en events productie gedraaid en ook haar eigen duurzame festival op de wereld gezet, vanuit de gedachte om mooie initiatieven te verbinden.

In Den Haag en Utrecht verzorgt zij de Ecstatic Dance ceremonies en op verschillende plekken draait zij ook als dj in de conscious dance scene.

Jitske Vossebelt – Zwikker:

‘Als een echte rasorganisator is het heerlijk om aan te mogen sluiten bij het WendeMaraan event. Mensen met elkaar verbinden en magie te creëren. Ook de plek is magisch, dat gaan jullie allemaal ervaren. Ik kan haast niet wachten. Tot snel!