We leven in een kans 

Deze tijd bevat alle kans op een enorme sprong in trilling en bewustzijn. We hebben die kans in feite al gepakt. Maar we weten of belichamen het nog niet echt, of niet altijd. Wen d’r maar aan: het is een kwestie van toelaten, en ballast loslaten. Voorbij dualiteit.

Worden wie we ooit creëerden te kunnen worden…vanuit welke plek kunnen we dat het beste doen? Hallo, Oerwezen. Hallo onmetelijke en tegelijkertijd dichtbijzijnde werkelijkheid. Wat ben je fijn nabij. Dichterbij kan niet.

Je bent in mij. Je bent mij. Ben je deel van mij, of ben je mij helemaal, ben ik helemaal jou?

Welkom in mij. Welkom mij. Ik omarm je, mij. Jij oorsprong jij, oersprong jij, vindingrijk wezen dat je er bent. Wezenlijk wezen, beminnelijk, oneindig, bestaand voorbij twijfel en gedoe. Laat ik je verder leren kennen en met je dansen. Zodat ik gedanst word door het leven zelf. Laat ik je toelaten….

Coming up (waarschijnlijk eind maart 2021): een weekend met drie dagen vol transformatie, genieten, heling en verbinding. In vijf stappen reizen we in onszelf en met onszelf om dat oerwezen te ont-dekken en te om-armen.

Stap 1: JIJ & JOUW LOSLATEN, o.a. ‘WENDE GURU DISAPPEARS’

Stap 2: JIJ & JOUW OERWEZEN – INNERLIJKE REIS

Stap 3: INTO THE DARKNESS & DE WENDEMARAAN-POORT

Stap 4: JIJ & JOUW OERWEZEN – IN HET SPEELVELD VAN DE PLAYGROUND

Stap 5: JIJ & JE OOGST EN INTEGRATIE/BELICHAMING

Door het programma verweven zit aandacht voor zowel loslaten en helen als voor het voluit vieren van het leven en genieten. Bewegend naar een nieuwe aarde in onszelf. Het weekend biedt je alles erop en eraan qua bodywork, beweging, expressie, ontmoeting, reisjes en ceremonies. Je schrijft gaandeweg het weekend (en vast ook erna) je eigen verhaal, jouw creative narrative voor jouw Nieuwe Wereld. Lees hier het hele programma.

Geniet van heerlijk eten, en van lekker slapen op een fijne, gedragen plek (locatie ntb). We eren schitterende tradities en we hechten nergens aan. We creëren een veilige omgeving. Alles mag er zijn, alle gedachten, alle emoties. We zijn deels ook buiten.

Locatie: ntb

Organisatie

Begeleiders WendeMaraan (deel van Our Human Nature): Marnix Lamers, geassisteerd door Karin van der Meer.

Voorbereiding en nazorg

Voor het weekend is er een online persoonlijke kennismaking en intake via Zoom van circa 20 minuten. Een week na het weekend is er een online terugkomsessie, op een doordeweekse avond. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Het is goed als je je voorbereidt qua welke voeding je neemt, en bv. met extra aandacht voor loslaten fysiek en emotioneel. Denk ook aan yoga, saunabezoek e.d.

Heel graag tot ziens – in ons Oerwezen!