Waarom WendeMaraan, waarom voor jou als leider / veranderaar?

 

 

De vraag van deze tijd aan jou als leider / changemaker / pionier

Deze wonderlijke tijd vraagt om iets nieuws. Alhoewel, nieuw? Er is een hele oude waarheid die we zowat vergeten waren: de wereld werkt van binnenuit. Laat ons onszelf daar ontmoeten. Creëren van binnenuit.

Jij bent leider / changemaker / vernieuwer-pionier. Steekt in deze tijd van zeer grote transformatie je nek uit om de boel écht te veranderen: een gelijkwaardige wereld waarin we samenleven met de natuur. Waarbij we oude systemen, schaarste en machtsdenken loslaten en iets nieuws, iets sprankelends creëren.

Daarvoor is het nodig dat je aanwezig bent; in verbinding bent met jezelf en het leven om je heen. WendeMaraan dat jij degene bent die dat als geen ander kan doen. Lukt dat? Of zou iets jou kunnen helpen?

Blijf staan in je licht, blijf zeker ook genieten; in deze intense en diep-transformerende tijd. Inspireer jezelf.

Wen d’r maar aandat wij het zelf zijn, die alles in huis hebben om een nieuwe wereld te creëren. Met verbeeldingskracht en gevoel, samen met Moeder Aarde en de sterren. De hemel op aarde; een wereld vol liefde, vertrouwen en overvloed. Dat kan echt. Het is geen ‘fanta’. Hoe erg de chaos en verdeeldheid in de buitenwereld nu ook is of lijkt.

Sterker nog, juist nu is het harder nodig dan ooit dat we aardig zijn.
Aard-ig; snap je?

Laten we ons overgeven

WendeMaraan is een geheel van magische samenkomsten om het leven te vieren. Om de wereld van binnenuit te veranderen. Ploeteren in de buitenwereld, de buitenwereld forcerend willen veranderen, werkt niet echt. Dat weten we wel…passen we onszelf daaraan aan? Kunnen we omschakelen naar flow?

Wen d’r maar aan…dat ons gevraagd wordt ons over te geven aan iets veel groters, via ons hart en ons lichaam. Dan lopen we het pad van magie en van verwondering. Van dat wat we onszelf heel lang geleden beloofd hebben om nu te ervaren. Voel maar waar jij naar verlangt en wat jij kunt bijdragen aan de wereld.

Wen d’r maar aan… dat we mogen dansen, vieren, spelen en onszelf waarderen om dat alles mogelijk te maken. Wat vraagt jouw ziel om helemaal tot z’n recht te komen? Ontdek het met ons: op een TruffelReis; DagRetraite, een Meerdaagse Retraite of relatief kort en intensief, bv. in een LachWondershop.

TICKETS

Marnix Lamers

Marnix Lamers

Begeleider en inspirator

Heel graag neem ik jou, mezelf en de hele groep mee in een transformerende reis naar ons oerwezen…..Mijn rol is het openen van perspectieven en poorten in ons bewustzijn. Ik houd van sacred space, ceremonie, lol maken, pijn aankijken (niet altijd leuk…wel nodig), en met elkaar het allermooiste creëren.

THREE OF THE ARTISTS

Heidi Gundel

Heidi Gundel

Begeleider/spaceholder

Ik houd van het leven en de Aarde. Voel me ook verbonden met alles wat buiten-Aards is en geen fysiek leven heeft. De dood als rode draad door mijn persoonlijke en beroepsmatige leven. Steeds terug naar mijzelf. Steeds weer voelen, zakken en aanschouwen of het klopt. De weg kent hobbels en kuilen en heel mooie ervaringen onderweg. Zo stap ik door, op mijn Pad, in mijn ware essentie.

Ik ondersteun vooral in de Meerdaagse Retraites en DagRetraites en neem in de mooie samenwerking met Marnix mijn plek in als mede-spaceholder.

Great spirit

Great spirit

Overal aanwezig

Doen jij én je Goddelijk Oerwezen samen mee?