Rijs jij mee in de WendeMaraan KlankCast Reis?
Een 22-daagse online bevrijding (nieuwe data volgen)

 

Een grote bevrijdende golf van energie - voor jou

Rijs je mee op reis? Wil jij bewust je vrijheid vergroten? En energie versterken? Wil je (weer) leren te ontvangen zodat je groei voelbaar is voor jezelf en anderen? Innerlijke bevrijding vraagt erom dat je jezelf permissie geeft om het te laten stromen.

Wil je meer energie laten stromen naar de dingen die je wilt doen en laten manifesteren? Prijs jezelf gelukkig – beleef deze mooie reis – WendeMaraan! Klank is daarin een sterk middel waarmee je dit alles ervaart. Bevrijd jezelf door onze klanken diep in je te laten doorwerken, als een klank-kast. En dat met verschillende soorten content die we ‘casten’, vandaar ‘KlankCast’.

Bevrijding kent vele aspecten:

Energetisch voor jezelf zorgen maakt je minder afhankelijk.

Jezelf tijd gunnen, door te ontspannen, te zien waar je staat en wat je nodig hebt.

Het goddelijke in jezelf te omarmen én te laten dansen met je menszijn.

Accepteren, dankbaar zijn, kijken wat er al is.

Lol maken.

Waarom (nu) bevrijden?

Het is erop én eronder. Erop = het gaat er stevig aan toe in de wereld. Eronder = we mogen dieper reiken ‘onder’ in onszelf. Zowel om oude patronen te doorvoelen en los te laten, als te putten uit onze bron.

Dan kunnen we voorbij dualiteit komen naar een nieuwe wereld. Wat er nu allemaal gebeurt is een cadeau – wat niet wil zeggen dat alles makkelijk is, leuk, of dat we alles zomaar moeten accepteren. Maar in deze huidige situatie ligt de kans op veel meer vrijheid.

Ga dus mee op reis; rijs mee met ons: Angela, Karin en Marnix. In de WendeMaraan KlankCast Reis: 22 dagen bevrijdende inspiratie + energie via What’s App en FB.

Blijf staan in je licht, blijf zeker ook genieten; in deze intense en transformerende tijd. Inspireer jezelf.

Wen d'r maar aan: na 22 dagen:

1. Ervaar je veel meer vrijheid, bv. doordat je je beter afstemt op je eigen levensenergie, die je nog meer waardeert en bewust(er) inzet. Zodat er ook minder energie lekt, letterlijk eigenlijk.

2. Voel je veel meer erkenning, rust en dankbaarheid. Heb je ook heerlijk gelachen.

3. Heb je bovendien voedende aardse en kosmische energieën (leren) ontvangen, zodat je energieveld gevulder en sterker is geworden.

4. Heb je dat belichaamd / geïntegreerd in je dagelijkse flow.

Voor wie is dit feestje? Iedereen die bewust een proces wil aangaan met zichzelf. Die vrijheid wil, die tot zichzelf wil komen, nieuwe energie wil ontvangen; en open staat voor humor en relativering daarin, dus met een geinige twist.

We surfen op de grote golven van energie die recent los zijn gekomen. We zijn met de bijzondere stand van Jupiter en Saturnus nu dan ‘echt’ in Waterman gekomen. En de Centrale Zon is steeds actiever met ‘solar flashes’, die ons helpen de trilling op aarde fors te verhogen. Een verdere beweging naar een Nieuwe Aarde.
Hier is veel over gezegd in bv. december 2020, en terecht. Het vraagt wel blijvende aandacht om dit werkelijk te belichamen.

 

 

TICKETS

De ‘WendeMaraan KlankCast Reis’ bestaat uit:

  1.  Zoom-sessie op de startdag, 1 uur lang als kickoff; en een afsluitende zoom op de laatste dag, ook 1 uur.

     

  2. Besloten What’s App-groep: hier ontvang je; hier krijg je je reisinformatie, met elke ochtend vroeg voor jou, vanuit het aansprekende weekthema:       
  • Als input een gedicht/korte inspiratie/klankbeleving/geleide meditatie/muziek/filmpje. 
  • Regelmatig een opdracht om te doen, op jouw moment, en mee te nemen in je eigen proces van de dag.
  • Af en toe krijg je een uitnodiging voor een WendeMaraan-activiteit, zoals de retraites.

3.       Besloten FB-groep. Hier geef je ontvangend en ga je de interactie aan. Hier deel je je persoonlijke ervaringen met je mede-rijzers, maak je elkaar enthousiast, beantwoord je elkaars vragen. Je kunt van ons steun en tips verwachten als je het nodig hebt. Als je coaching wilt, maken we daarvoor een afspraak.

Een avontuur. Reis je met ons mee? Op dit unieke scharnierpunt in de tijd, waarin we thuiskomen in wie we echt zijn. In our human nature.

Je maakt voor jezelf een reisverslag, tevens ’rijsverslag’. Deelname vraagt actief slechts max. 15 a 20 minuten per dag in jouw drukke leven dat, geef toe, af en toe even niet zo druk wil zijn.
Lees ook onze aanmeld- en annuleringsvoorwaarden https://wendemaraan.nl/aanmeld-annulering.

 

Marnix Lamers

Marnix Lamers

Inspirator / dichter / spiegel

Het geeft me veel energie om een prachtige en hartverwarmende sfeer en veld neer te zetten waar we ons echt mee voeden. Vieren van het leven, en dat inclusief het aankijken van onze schaduwen en loslaten van ballast. In deze reis kan ik heerlijk mijn inspiratie en humor kwijt.
Wen d’r maar aan, dat wij inderdaad, helemaal, zeker weten, de scheppers zijn van onze realiteit. En dat we mogen genieten!

THE CAST

Angela van Rooijen

Angela van Rooijen

Klankmaakster/beleefster

Sinds 2004 geef ik klankbelevingen aan groepen, individuen voor jong en oud. Dit is echt mijn passie. Een klankbeleving wordt doorgaans ervaren als diep ontspannend, helend en energie gevend voor lichaam, geest en ziel. Er hoeft even helemaal niets behalve te genieten van de klanken die de weg vinden in jouw lijf door middel van de trillingen. Bij een klankbeleving gebruik ik diverse etnische instrumenten uit verschillende windstreken zoals de Sjamanendrum, de Russische RAV, Indiase Windchimes, Tibetaanse Klankschalen, Afrikaanse duimpiano en vele andere instrumenten.

Karin van der Meer

Karin van der Meer

Clarity bringer / coach

Heldervoelend, doelgericht, strateeg, link leggen tussen gerelateerde zaken, brenger van beweging, van fundamentele gedragsverandering, oplosser van zelfsabotage en aanwakkeraar van levensenergie.
Eigen: sport scientist, mental coach/life coach, observator bewuste en onderbewuste
Concreet: coaching voor wie meer energie wil, meer rust en voldoening uit eigen keuzes en leven, voor wie doelen halen makkelijker en motiverender mag, mensen die meer willen schitteren dan ze al doen.

Verras jezelf…..lach met jezelf….rijs mee!