LachWondershops

 

Lachen werkt op minstens 5 lagen

Zo’n 1,5 uur alles loslaten…voluit lachen, ontspannen en genieten: doe mee aan een ‘LachWondershop’ met Marnix Lamers. Lachen is een wonder, want ten eerste gezond voor je lijf: je breekt het overschot aan stresshormonen af (cortisol en adrenaline) en je maakt endorfinen aan. Lachen haalt bovendien emotionele spanningen weg, laat je relativeren, voedt je ziel én het zorgt voor verbinding.

Doe mee aan deze unieke en heerlijke ervaring….stap aan boord van een wonderbaarlijke neurobiologische reis waarin we ons lijf verwennen, plezier maken, verbinden en toveren met de lach.
Aanmelden: https://wendemaraan.nl/contact.

 


Rustig én stevig lachen

Er is een golfbeweging in deze LachWondershop: we lachen afwisselend van zacht naar stevig en terug. Dus niet continu voluit; dat zou wat te heftig zijn. We zetten de lach actief aan, stap voor stap. We forceren niets.

Zo merken we dat de lach in ons de ruimte wil hebben. We hebben namelijk vaak een deksel op onze lach gelegd. We pakken dat deksel op, gaan op in het lachen, zodanig dat we ‘worden gelachen’, als het helemaal vanzelf gaat. We komen in een andere sfeer in onszelf, heel ontspannen. Kom ontdekken hoe fijn en bevrijdend dat is!

Programma van een heerlijke LachWondershop

 • Welkom en introductie
 • Lach-theorie/informatie – kort
 • Lach-opwarmers
 • Lach-oefeningen/lachvormen; zeer divers. Zowel staand, zittend als bewegend.
 • Bijkomen en afronding

  Steeds 19.45 ontvangst met thee/water, 20 uur start, circa 21.30 einde.

  Data van de LachWondershops in 2021 en aanmelden:

  • dinsdag 30 november: Bunnik.

Deelname € 17,50 p.p. 

Aanmelden of heb je vragen? Mail ons via https://wendemaraan.nl/contact.

Locatie: Ecogebouw, Bunnik. Goed bereikbaar ook met OV.
of heb je een eigen groep die lekker wil lachen, op jouw locatie ergens in Nederland? Neem contact op op als je een workshop wilt organiseren. Online lachen kan ook! Via Zoom.


Marnix Lamers

Marnix Lamers

Begeleider / lach-inspirator

Het geeft me veel energie om met gelijkgestemden een prachtige en hartverwarmende sfeer en veld neer te zetten waar we ons echt mee voeden. Vieren van het leven, en dat inclusief het aankijken van onze schaduwen en loslaten van ballast.
Wen d’r maar aan, dat wij inderdaad, helemaal, zeker weten, de scheppers zijn van onze realiteit. Da’s pas lachen!

THE CREW

De lach

De lach

Hoofd-lacher

Ik ben de lach. Die in ons allemaal zit. Van de Inner Smile, tot en met de volle, uitbundige lach! Ik wil beleefd worden, in jou, met jou, door jou. Laat je me toe?

Great Spirit

Great Spirit

Die altijd meedoet.

Vier jezelf, vier het leven